Alles over voeding en gezondheid

Tips

Sublimotion – Het meest luxueuze en dure restaurant

Je bent misschien nieuwsgierig naar het duurste restaurant ter wereld. Het duurste restaurant dat je minstens één keer in je leven moet bezoeken, is Sublimotion. Dit restaurant is gevestigd in het Hard Rock Hotel op Ibiza. Door ongeveer € 1.500 per persoon uit te geven, kun je een unieke eetervaring hebben en genieten van 20 menu’s met zowel wijn als champagne. Dit restaurant biedt niet alleen lekker eten. Maar je kunt ook ongelooflijke technologie ervaren via virtual reality. Deze eetervaring vind je niet in andere restaurants.

Wat maakt Sublimotion uniek?

Sublimotion biedt een onvergetelijke eetervaring door heerlijke menu’s, kunst, technologie en illusionisme te combineren in revolutionaire concepten. Je zult versteld staan van de show die dit restaurant biedt. Je kunt genieten van twintig menu’s met verschillende thema’s. Elke sessie moeten 12 dinergasten een interactieve ruimte betreden die een capsule wordt genoemd. Tijdens de gastronomische shows zijn adembenemende hightech shows te zien. Deze show is ontworpen door illusionisten, ingenieurs en scenarioschrijvers. Ze werken samen om fantastische audio- en visuele ervaringen te creëren die bij je maaltijd passen. Je kunt de geweldige reis binnen 3 uur voltooien. Tijdens de show kun je genieten van je maaltijd met uitzicht op de oceaan, 20e-eeuwse nuance en een futuristische dinerervaring. Dus als je je weekend Ibiza  goed wilt besteden, moet je dit restaurant eens proberen te bezoeken.

Genieten van een theaterdiner bij Sublimotion

Niets is spannender dan genieten van smakelijke gerechten van de grootste chef-koks. Alle gerechten die in Sublimotion worden gepresenteerd, zijn gemaakt door bekende chef-koks in de culinaire wereld. Zo proef je het heerlijke eten en een onvergetelijke gastronomische ervaring meemaken. Dineren in Sublimotion Ibiza is als een multisensorisch avontuur. Je tong, ogen en oren moeten samenwerken om van het eten en de show te genieten. De muziek waar je naar luistert in dit restaurant is gecomponeerd door Lucas Vidal, een bekroonde componist en populaire DJ genaamd Wally Lopez. Je zult je kostbare ervaring nooit vergeten wanneer je naar dit theatrale diner gaat. Tijdens de show wordt je mogelijk gevraagd een virtual reality-headset te dragen om de verbluffende fantasievideo’s te bekijken. Je kunt het gevoel hebben dat het een realiteit is. Voor sommige mensen is het besteden van € 1.500 de ervaring die ze hebben opgedaan meer dan waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *