Alles over voeding en gezondheid

Tips

Hoe creëer ik een moderne stijl in huis?

Je hebt al enig tijd dezelfde meubels die je destijds leuk vond en je kan er niet echt een vinger op leggen welke stijl het is. Toch weet je 100% zeker dat je meer een modernere stijl wil met industrieel interieur. Gelukkig is dit makkelijk aan te passen willen we een enkele tips meegeven.

De grootte van het huis maakt niet uit

Soms denk je dat sommige dingen in huis makkelijker na te bootsen valt als je meer ruimte hebt. Toch is dit niet altijd het geval. Of je nu een rijtjeshuis hebt, in een loft woning woont of een dikke villa. Elke huis kan je een industriële look geven.

Breng metaal terug in je interieur

Ijzer en metaal zijn wel de sleutels tot een industriële look. Dit kan door metalen lampen aan te schaffen of juist te kijken naar een wat stoerdere eettafel met stoelen die metaal bevatten. De combinatie met metaal en leer doen het ook altijd goed.

Grof materiaal maakt de woning stoerder

Voor een industriële look is het niet de bedoeling dat je aankomt met schattige zachte kussentjes en een wollen deken. Nee je kan beter kijken naar grove houten tafel of kruk en een stenen muur zoals die er aan de buitenkant uit ziet. Dit brengt gelijk een bepaald soort sfeer in huis en past dit helemaal bij de look die je voor ogen hebt.

Breng warmte in huis met vuur

Uiteindelijk wil je dat het natuurlijk gezellig is in je stijlvolle huis. Dit kan je snel creëren door kaarsen neer te zetten en die in de avond aan te steken. Ook kun je kijken voor een gashaard die je op een romantische avond aan kan zetten. Dit brengt toch warmte met zich mee en past toch nog goed bij de stijl.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *